HTML

OTTHON, OKOSAN.

Gondolatok az ingatlanpiacról, szereplőiről, értékesítési módszerekről, valamint az élhető terekről. Ingatlanos történtetek, jogi tanácsadás, és közérdekű cikkek, urbanisztika. Vagyis majdnem minden, ami ingatlan. (okosotthonka@gmail.com)

Friss topikok

Hetikép: trendi remetebarlang

szerző: manzárd - 2010.10.15. 06:10


Otthon, okosan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mátraverebélyen található Magyarország legnagyobb remetebarlang-rendszere, mely többek között két kápolnát, konyhát, kamrát, háló és illemhelyüreget, összesen tucatnyi barlangot foglal magába. Ezt a praktikus, panorámás lakótelepet a 18. században vájták a kőzetbe.

Ennél okosabb otthont el sem tudunk képzelni: víz a patakban, tűz az erdőben. A rezsi minimális, nyáron hűs, nem kell a dárga légkondit nyomatni, télen ugyan huzatos kissé, de a bentlakók legalább elmondhatják magukról, hogy ők a legtrendibb sötétzöldek széles e vidéken: akkora az ökológiai lábnyomuk, mint egy bodobácsba reinkarnálódott Illés Zoltánnak.


Szólj hozzá!

Címkék: illés hangulat lakás zoltán nyaraló tájépítészet hetikép otthonokosan

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr902279142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása