HTML

OTTHON, OKOSAN.

Gondolatok az ingatlanpiacról, szereplőiről, értékesítési módszerekről, valamint az élhető terekről. Ingatlanos történtetek, jogi tanácsadás, és közérdekű cikkek, urbanisztika. Vagyis majdnem minden, ami ingatlan. (okosotthonka@gmail.com)

Friss topikok

Hetikép: trójai hajléktalanszálló

szerző: manzárd - 2010.11.05. 06:12


Otthon, okosan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odüsszeusz volt az ókori világ legokosabb embere, nem meglepő, hogy ő tervezte a legokosabb ókori otthont is.

Tíz év után csak megunták a görögök a csata, ivás, rabnők, csata, ivás, rabnők, csata, ivás, gondatlanságból elkövetett emberölés programsorozatot. Elhajóztak hát, Odüsszeuszékat meg ott hagyták a parton, mert már akkor is úgy volt, hogy mindig a legokosabb stréberrel csesztek ki a legszívesebben az osztálytársak.

A várba persze nem engedték be őket a trójaiak, tíz év ostrom nem volt túl jó ajánlólevél, nagy eséllyel fizetés nélkül távoznak volna a recepcióról. Csak nem aludhattak a kisázsiai ég alatt, összedobták hát ezt a csinos kis hajléktalanszállást. A zimmer frei táblát viszont nem tették ki, így a balga trójaiak benézték a dolgot és áldozati ajándék gyanánt bevitték a várba.

Odüsszeusz végül is közös megegyezéssel várra cserélte ezt a fasufnit, kérdés, hogy az értékkülönbözet után befizette-e az illetéket.


Szólj hozzá!

Címkék: lakás hetikép otthonokosan

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr272280502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása