HTML

OTTHON, OKOSAN.

Gondolatok az ingatlanpiacról, szereplőiről, értékesítési módszerekről, valamint az élhető terekről. Ingatlanos történtetek, jogi tanácsadás, és közérdekű cikkek, urbanisztika. Vagyis majdnem minden, ami ingatlan. (okosotthonka@gmail.com)

Friss topikok

Neurotikus lakásnemvevők enciklopédiája: A rajongó nemvevő

szerző: manzárd - 2010.10.26. 11:25


"Pedig olyan jó kis lakás! És milyen édes a beosztása! Cuki a kert is, mondtam már?!" Jaj és juj.  "És a fürdőszoba, te, Jocó, ez mekkora! Hát még ilyet! Jaj, nézd, ez lenne a gyerekszoba. Ez meg Jocónak a dolgozó! Meg a konyha is, kicsi, de milyen praktikus!"

"És ez álmennyezet? Nem? Szigetelés? Miért, itt szökik a meleg? Ja, hogy inkább bejön. Az jó, tökjó! Bírom a meleget."

Fátyolos szemek. Kihátrálás előtt még eljátszik a gyerekkel. Hosszan, túlságosan is. Negédes. Már tennéd ki. Friss huszonötös. Kedveske. Bókol, nem is: őszinte, kitörő lelkesedés inkább. Odavan a kislányunkért. Jobban, mint a lakásért. Ez fáj. Sodor el az érzelemcunami.

'Azt. Azt neked. Nem, a gyerek nem eladó. A lakást. Azt nézd, te, te, te levesbe való! Illetve, 250 millában van, a gyerek. Dollárban értve. Ennyi az ára. Buttersért is ennyit perkált Paris Hilton a South Parkban. Megbeszéltük itthon már rég, hogy alább nem adjuk.'

'De akkor talán mégis megtartanánk a lakást. A szívünkhöz nőtt, ugyanis.'

 

Hogyan nem adunk el tetőteret...

"Eladó Szegeden, a belvároshoz közel, nyolclakásos társasházban egy negyedik emeleti, 62 m²-es, 2 + 1 szobás, nagyerkélyes, egyetemekhez közeli, tíz éves lakás."                                     
                                                                                                  (Semmiesély Apró)

 

 

Gyerekszoba ifjabb Jocókának...

 

 

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: lakás vevő eladó társasház paranoia tetőtér

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr782258675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása