HTML

OTTHON, OKOSAN.

Gondolatok az ingatlanpiacról, szereplőiről, értékesítési módszerekről, valamint az élhető terekről. Ingatlanos történtetek, jogi tanácsadás, és közérdekű cikkek, urbanisztika. Vagyis majdnem minden, ami ingatlan. (okosotthonka@gmail.com)

Friss topikok

Hetikép: diétás üvegkalitka

szerző: manzárd - 2010.10.01. 06:06


Otthon, okosan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Blaine amerikai éhezőművész negyvennégy napra beköltözött a Tower-híd mellett felállított, összkomfortosnak nem nevezhető üvegkalitkába. Ez idő alatt csak vízen élt, ételt nem vett magához, aminek köszönhetően 27 kilót fogyott.

Ennél okosabb otthont nehéz elképzelni: való igaz, nincs benne angolvécé és franciaágy, svédasztalról meg ne is álmodjunk, na de mondjunk még egy olyan lakást, ahol ennyit leadhat a fogynivágyó anélkül, hogy kemény pénzt perkálna a személyi trégnernek, vagy Norbival zargatná el magától az étvágyát.

Pusztán attól, hogy nem jól lakik, nem lakik jól.

Ha nálunk történt volna mindez, most gonoszkodva nyugtáznánk, hogy lám, ilyen a magyar virtus, ugyanis a bámész járókelők el nem ítélhető módon paradicsomot, tojást, szendvicset dobáltak az üvegkalitka falához, amit a negyvennegyedik nap környékén belülről nyalogatva ízlelgetett Blaine.

Persze az is lehet, hogy már ennyi magyar vendégmunkás él Londonban.

 


Szólj hozzá!

Címkék: anglia híd london norbi lakás diéta david blaine nyaraló tower vendégmunkás hetikép otthonokosan éhezőművész

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr272281880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása