HTML

OTTHON, OKOSAN.

Gondolatok az ingatlanpiacról, szereplőiről, értékesítési módszerekről, valamint az élhető terekről. Ingatlanos történtetek, jogi tanácsadás, és közérdekű cikkek, urbanisztika. Vagyis majdnem minden, ami ingatlan. (okosotthonka@gmail.com)

Friss topikok

Felújítás pornó

szerző: roomwithaview - 2010.09.09. 09:07


Mert felújítani kell. Életében egyszer minden jóravaló embernek látnia kell, ahogy szétverik a fürdőszobáját erős, izomtól duzzadó karok, ahogy a rosszul elvágott, méregdrága járólapok a szomszéd ajtaja előtt sorakoznak, ő meg csak azt tudja kérdezni: lesz azért mit letenni a folyosóra? És ha rákap az ízére, egyre többet és keményebbet akar.
 
Pornós élményei mindenkinek vannak, tényleg, még akkor is, ha nem hinnék, hogy az. Szóval szoftpornó, vagy bajor éneklős-kisnadrágos-szőkefonatos, vagy durva. Nagyon durva.
 
Egy lakásfelújítás durva. Nagyon durva. Lehet kellemesen, kevés fájdalommal, szép ívekkel megoldani, hogy senkinek se fájjon, de abban mi a pláne. Lehet összefogással, a haverokkal, a haverok kőműves ismerőseivel, sokan, nagyon, de az meg elég macera. Valakinek a valamijébe biztos belekerülsz és csak ordibálás a vége.
 
Na de van az, hogy lassan, elnyújtott élvezetekkel, de durván, némi társasággal kezdünk a felújításnak. Kicsit tervezünk, viszonylag türelmesek vagyunk, de amikor már érezzük, hogy jöhetne a befejezés, és a mester ezt még nem érzi, bedurvulunk. Következzék erotikus masszázsból szoft pornóba hajló, hajtépázásban csúcsosodó orgazmusom, akarom mondani felújításom igaz története.
 
Petting
Megtetszett. Éreztem, hogy ennek meg kell lennie. Vonzódunk egymáshoz, mert a kémia működik, mint az amerikai vámpírfilmekben. Ez a csempe az enyém lesz. Kicsit még kerülgetem, nehogy már olyan könnyen adjam magam! Szóval számolgatunk, színt egyeztetünk meg közös képviselőt, vásárolgatunk, végösszeget nem nézünk, egyelőre, mert ez az élvezetek ideje. Lassan formálodik a dolog, hogy mikor mi fog történni, lassan elkerülhetetlen lesz napi kapcsolatba lépni a felújító csapat vezetőjével, a generál kivitelezővel, a Mesterrel. Gyomorgörcs, álmatlanság és vágyódás a csempe után, mármint arra, hogy a tusolóban álldogálva nézzük, ahogy megcsillan rajta a tökúj spotlámpa fénye.
 
Kézben tartjuk a dolgot, holnap reggel 7-kor jönnek, munka előtt odamegyek a lakáshoz, megkapják a kulcsot – hál istennek nem maradt semmi érték a lakásban. De a bizalmatlanságot elhessegetem, ugyan már. Jóóó lesssz.

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás eladás generál

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr692277428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása